Majoitus

Majoitus

Tervetuloa majoittumaan Hurtan Holville!

Nyt sinun on mahdollista majoittua Hurtan Holvilla. Meidän tiloistamme löydät neljä vasta remontoitua huonetta. Jokainen huone kätkee sisälleen toisistaan erottuvan tunnelman. Huoneiden lisäksi käytössäsi on ruokailutilat, keittiö, saunaosasto ja kaksi WC:tä. Jokaisesta huoneesta löydät parisängyn. Majoitukseen sisältyy aamupala, saunaosaston vapaa käyttö ja huonesiivous! Saunatiloihin on n. 20 askelmaa, ei hissiä, joten ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Majoituksen hinta on 145,00€ / yö.

Huoneen varaaminen tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse tai huonekohtaisella yhteydenottolomakkeella.

Puh. 045 345 7919
Sähköposti. info@hurtanholvi.fi

Soittoaika puheluille on arkisin 8.00 – 16.00.
Sähköpostiviesteihin vastaamme arkisin vuorokauden kuluessa.

Majoittuminen onnistuu Lounaskahvila Hurtan Holvin aukioloaikoina. Saatte avaimet ja ohjeet kassan kautta. Aukioloaikojen ulkopuolella majoittuvat henkilöt saavat ohjeet sähköpostiinsa tai puhelimeensa.

Lisätietoja huoneisiin, varaukseen tai majoittumiseen liittyet saat soittamalla tai laittamalla meille sähköpostia!

Kipinä

Hinta 145 € / vrk / 2hlöä, sis. aamiaisen kahdelle Tämä on täydellinen valinta pariskunnille. Viininpunaiset tapetit tuovat kipinöivän tunnelman huoneeseen.
2 hlö
25
Jaettu WC
Jaettu suihku
Savuton kohde

Usva

Hinta 145 € / vrk / 2hlöä, sis. aamiaisen kahdelle Tässä huoneessa pääset rauhoittumaan arjen kiireiltä. Huoneen luonnonläheiset sävyt tuovat ihanan rauhallisen...
2 hlö
25
Jaettu WC
Jaettu suihku
Savuton kohde

Auringonnousu

Hinta 145 € / vrk / 2hlöä, sis. aamiaisen kahdelle Huone sopii täydellisesti seikkailevalle majoittujalle. Tämä huone on täynnä eloisaa ja pirteää energiaa.
2 hlö
25
Jaettu WC
Jaettu suihku
Savuton kohde

Tyyni järvi

Hinta 145 € / vrk / 2hlöä, sis. aamiaisen kahdelle Tämä huone huokuu rauhallisuutta. Sinisensävyiset tapetit ja huoneeseen pääsevä luonnonvalo antaa sinulle...
2 hlö
25
Jaettu WC
Jaettu suihku
Savuton kohde