Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT SEKÄ MAKSUEHDOT

 

Majoitus vuorokausi

Majoitus vuorokausi alkaa klo 12:00 ja päättyy klo 10:00

 

Yksittäiset asiakkaat

Jos olet estynyt saapumasta varaukset tulee ehdottamasti peruuttaa ensisijaisesti puhelimitse.

Jos kyseessä on jo maksettu varaus, voit anoa takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa info@vartiaistenpalvelut.fi. Muista aina ilmoittaa nimesi ja majoituksen ajankohta. Luottokortilla maksetut varaukset hyvitetään pääsääntöisesti takaisin luottokortille ja verkkopankkimaksut sille tilille, josta maksu on suoritettu. Takaisinmaksuanomus tulee tehdä viimeistään 14 vrk peruutuksen jälkeen.

 Normaaliajankohtien varaukset

Yhden yön varauksissa varaus voidaan peruuttaa varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

  • Useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen.
  • Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle 48 tuntia ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

Saapumatta jättäminen: on oikeus periä asiakkaalta varattujen palvelujen täysi hinta

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta

Ryhmät

Määritelmä: yksittäisellä ryhmällä tarkoitetaan seuruetta, jossa on vähintään 11 henkilöä ja varaus sisältää vähintään 5 majoitusyksikköä. Ryhmällä on sama tulo- ja lähtöpäivä ja ryhmä veloitetaan yhteisellä laskulla.

Nimilista ja huonejako: ryhmän nimilista ja mikäli mahdollista huonejaottelu tulee toimittaa varattaessa tai viimeistään 14 vrk ennen ryhmän saapumista.

Ryhmävaraukset laskutetaan aina ennakkoon, palvelun tarjoajan ilmoittamaan eräpäivään mennessä. Eräpäivä on kuitenkin viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 30 vrk varauksen alkamispäivään, eräpäivä on heti.

Peruutukset: peruutuksissa on oikeus saada korvausta maksetusta hinnasta seuraavasti:

  • peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkamispäivää.
  • 14 – 29 vrk ennen saapumista perutusta varauksesta (koko varaus tai osa varauksesta) palvelun tarjoajalla on oikeus pitää 50 % varauksen kokonaishinnasta/perutun varauksen osuudesta.
  • alle 14 vrk ennen saapumista perutusta varauksesta (koko varaus tai osa varauksesta) palvelun tarjoajalla on oikeus pitää 100 % varauksen kokonaishinnasta

Ryhmävarauksen peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Saapumatta jättäminen: veloitetaan sovittujen palvelujen täysi hinta.
Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

YLEISET EHDOT (YKSITTÄISET ASIAKKAAT JA RYHMÄT)


Majoittuminen ja siivous

Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin ja tiskaa astiat.

 

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä (35 € + alv 24%).

 
Häiriökäyttäytymisestä johtuva varauksen keskeytys

Mikäli asiakas/varaaja käyttäytyy  yleisten järjestyssääntöjen vastaisesti eikä majoituksen edustajan antamasta ilmoituksesta/huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on majoituksen antajalla oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta.

 
Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki majoitusyksikön varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoitusyksikölle tai muille rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitusyksikön kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. Palvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi- tai sähköverkossa, tietoliikenne- tai tv-verkossa).

 
Henkilömäärä

Majoituksen suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. 
 

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan tai se on lähetetty sähköpostitse ennakkoon. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

 

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palvelun tarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu lisähinnasta tiettyyn osaan kotiseututaloa, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi tarvittaessa oman pedin, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikin sairaus ei ole varauksen perumisen oikeuttava syy. Ulkona on kaksi koirtatarhaa koirille. 

 
Sairastapaukset

Ryhmävarauksissa yhden henkilön sairastuminen ei oikeuta perumaan koko varausta.

 
Erimielisyydet

Ensisijaisesti palvelun tarjoaja ja Asiakas neuvottelevat mahdollisista erimielisyyksistä ja pyrkivät ratkaisuun. Jos asiakas ja palvelun tarjoaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

 
Palvelun tarjoajan oikeus peruuttaa varaus

Yrjölän kotiseututalo ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta varauksen peruuntumisesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada mahdollisesti etukäteen maksamansa majoitushinta takaisin. Palvelun tarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiselle ole. Force majeure –tapauksessa palveluntarjoaja voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota varauksen peruuttamisen vaihtoehdoksi varauksen vaihtoa toiseen majoitusmuotoon.

Palvelun tuottajalla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä, saatavilla oloa ja tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle kotisivuillaan. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin niin, että Asiakkaan varauksiin sovelletaan aina varauksen tekohetkellä voimassa olleita ehtoja.

MAKSUEHDOT:

MAKSU KÄTEISELLÄ SAAVUTTAESSA

 

PAYTRAIL (tulossa)

 

MOBIILIMAKSUTAVAT


Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. https://mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

 

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: https://www.op.fi/tac?did=Hemak0000002717&cs=7f653641d3fb31069e9e2eb71e9f141460575b214e26ed07a802a3c54e87b77a