Pitopalvelu

Pitopalvelu Hurtan Holvissa

Onko sinulla tiedossa juhlat, mutta et löydä paikkaa tai herkkuja juhliisi? Lounasravintola Hurtan Holvi mahdollistaa sinulle erinomaiset tilat mihin vaan arjen juhlaan. Voit viettää syntymäpäiviä, häitä, muistotilaisuuksia tai kokouksia meidän tiloissamme. Meiltä voit tilata erilaiset kakut, suolaiset tai makeat herkut juhliisi. Soittamalla saat lisätietoja.

Lounasravintolan ja pitopalvelun ohella teemme myös tilausleivontaa. Meiltä voit tilata herkkuja arkeen tai juhlaan karjalanpiirakoista voileipäkakkuihin sekä pikkuleivistä täytekakkuihin.

LounasRavintola Hurtan Holvilta voit varata kokoukseen tai juhlaan tilat ala- tai yläkerrasta. Alakerrasta on mahdollista varata Kabinetti,max 20 hlö  tai koko alakerta  76 hlö.  Yläkerran juhlatiloihin mahtuu 15 henkilöä. Soittamalla tai laittamalla sähköpostia saat lisätietoja, ja osaamme valita teille oikean tilan juhlaanne!

Järjestämme pitopalvelun myös asiakkaan osoittamissa tiloissa. 

Tutustu Yrjölän kotiseututalon majoitus- ja juhlatiloihin. Varaa meiltä catering. Majoitustilaa myös isommille ryhmille. 

Linkki http://lieksapielisjarviseura.fi/

 

Meidän kauttamme voi myös vuokrata Viensuun Viestin omistamaa urheilutaloa, jonne mahtuu isompikin hlö määrä juhlimaan n.120 henkilölle.

Talo sijaitsee Kylänlahdessa Viensuulla. Kylänlahtihan on tunnettu Simpauttajan rautatie kohtauksien kuvauspaikkana.

Talolla pieni keittiö, jota voi käyttää sekä ns kahvion puoli jossa istumapaikkoja 20. Taloa voi vuokrata 15.4-31.10 välisenä aikana. Talo soveltuu mainiosti erilaisten leirien, perhejuhlien ja muiden tapahtumien paikaksi.

Yrjölän kotiseututalo sekä aitta

Urheilutalon vuokraus

Kauttamme voi varata Viensuun viesti Ry:n omistamaa urheilutaloa erilaisiin perhejuhliin, leireihin ym tapahtumiin. Vuokrausaika 15.4.-31.10 välillä. Urheilutalon kyselyt ja varaukset numerosta: 0440 280746 (Sari Vartiainen).

Huomioitavaa!  Käytäntömme on tehdä kirjallinen sopimus tai vahvistaa tilaus sähköpostitse. Jos kuitenkin vahvistamisen jälkeen tilaisuus perutaan, veloitamme käytetystä työajasta ja raaka-aine kuluista todelliset kustannukset. 

Pyydä tarjous kokouksesta tai juhlatilasta